Sista urladdningen!!!

Idag är det upp till bevis för oss RBK:s damlag att visa att vi kan bättre än vi visade prov på i senaste kvalmatchen. Misstagen ska minimeras och vi ska gå ut på plan med självförtroende och spela innebandy utan press och bara ha kul . Upprättelse är ordet för dagen och med tanke på att det är sista riktiga urladdningen för säsongen så ska det kämpas till sista droppen!

Det sista man gör för säsongen är ofta det som man minns starkast efteråt, både på gott och ont, och det hade varit riktigt kul att känna sig nöjd med sin och lagets prestation efter dagens hemmamatch i valhallaborgen.

Kumla IBK kvalar för att behålla sin plats efter en tuff första säsong i Elitserien och det kommer med säkerhet bli en tuff och tät match. De har under sin säsong i Eliten lärt sig att täcka av ytor, krympa ihop och försvara sitt mål mycket bra och i det avseendet är de mycket bra. Sist jag såg dem emot Pixbo var jag framförallt imponerad av deras förmåga att ånga på och försöka spela en rolig innebandy, trots underläge. Förhoppningsvis blir dagens match en kamp mellan två hårt kämpande lag som orkar i 60 minuter!

De maximala förberedelser har inletts, snart är det dax att bege sig till Marre för en sista måltid innan matchen. Jag vet en tokigt taggad målis vars hår på armarna kommer stå rakt upp då hon träder in på planen under line-upen.  Redo att göra en kanonmatch inför en förhoppningsvis fullsatt Valhalla Sporthall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback