Förföljd av Tarzan.....

Syrran och godingen på bilden har förgyllt mitt veckoslut. En lugn helg med stadsvandring, shopping, film, sällskapsspel och god mat. Behöver jag säga att Johny Weissmuller var på tapeten i Tp även denna vecka? Jag är förföljd av den simmande tarzanlegenden. 4 gånger av fyra. Sjukt är ordet!

Under söndagskvällen dukade jag upp till "palt-fest". Det är min nya tradition. Alla som kommer hit från söder och inte har provat måste invigas i palt- landet. Döm om förvåning när jag åpen som jag är var först med att dela min palt och till min förvåning upptäckter att den är tömd på innehåll! Det började koka i mig och jag rabblade upp alla tänkbara åtgärder jag skulle ta mig till för att paltföreteget skulle få veta att de snuvat mig på fläsket och förstört min paltfest. Här skulle det tamejfasen reklameras!
Visade sig dock senare att det inte fanns fläsk varken i syrrans eller i Andreas palt...
Efter att ha rotat fram paketen ur soporna och kollat på etiketten gick det upp för mig att jag köpt vegetarisk palt utan fläsk. Inget jag kan rekommendera. Smakade som en blandning mellan tapetklister och playdoo-lera...

Matchen mot Umeå city (passar på att promota Johan Karlbergs eminenta sida- Dalenfans.se ) slutade 15-0 till våran favör. Inte mycket att orda om en träningsmatch som denna. Några riktigt fina klapp-klapp-mål och en STOR nolla i protokollet måste dock räknas som positivt.
Nu drar det igång på allvar!

På tal om det så har jag sedan lördagen förföljts av en envis mardröm. Gång på gång har jag drömt att vi spelar match och jag sitter på läktaren trots att det bara är en målvakt med i truppen. Då jag frågar tränarna om varför jag måste sitta på läktaren och inte på bänken får jag svaret: Du blev ju utbytt. En gång utbytt och det är läktaren som gäller!
Haha, som sagt det börjar hetta till!

Mina två senaste lag IBF Göteborg och Warberg IC möttes i en träningsmatch i Öxabäck i helgen. Dock verkade det inte vara så många av de gamla rävarna med under denna drabbning. 6-1 till IBF fördel blev resultatet. 

Fick mig ett rejält skratt när jag läste på Endres lagblogg om mannen, myten, legenden som inte verkar ha gjort några försök till att sluta värna om sin frisyr och sin heliga bil. Som sagt: rör aldrig hans bil, rör aldrig hans hår och klaga aldrig på domaren!

Idag har det inte blivit många barn gjorda. Tog skydd under täcket av rädsla för att svepas med i regnstormen. En bok och en dos friidrotts-VM är det enda som hunnits med under dagen. Snart väntar träning!
Jobbigt att vara ledig, hehe....

image211 

Lille Oliver på plats i mosters soffa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback