"Hänger du inte med är du inte snabb nog"…

Så lyder svenska innebandyförbundets slogan på innebandy.se. Tycks även vara en passande beskrivning på de senaste omskakande omgångarna i vår serie, Division 1 Södra. Gränsen mellan hopp och förtvivlan är hårfin och ena lagets lycka verkar vara det andra lagets olycka. I stort sett alla lagen i serien byter placeringar ungefär lika ofta som jag byter trosor.

 


Efter förra helgen kändes det kanske inte fullt becksvart men i alla fall något gråtonat.  Kniven satt hårt tryckt emot strupen och vi hade en svår ”måstematch” mot Warberg igår lördag i världsmetropolen Varberg. Alltid svårt att prestera bra under hög press men vi lyckades ta tre stabila  poäng och inkassera en vinst med 5-2 mot ett hårt kämpande Warberg.

 


Att Surte sedan stal showen från Södra Dal och vann med 4-3 kändes ungefär lika gott som den kebabrulle som slank ner i magen nu framåt eftermiddagen efter gårdagens utekväll. En enormt stor lättnad att inte behöva vinna i derbyt mot Backadalen (som fortfarande sliter för sin existens i division 1) med ett visst antal mål nästa helg.  Det kommer att bli en tuff sista omgång men nu är skygglapparna påsatta och det finns bara ett enda fokus den närmaste veckan- att slita och koncentrera sig maximalt för att ta hem 3 poäng och en välförtjänt serieseger!

 


Vill passa på att tacka gårdagens motståndare för en enormt rolig, underhållande och lyckad fest igår. Den hade allt- skön musik och dans, roliga lekar, nyrakade tränarben, tusentals floskler, bastulekar,  porrfilmsstudio och kåta sjölejon!

Vilka LIVE- uppträdanden sen! Gammal är verkligen äldst, Emil!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback