Stackars fångar...

Paris Hilton har suttit inne- fast för rattfylla igen. Stackarn har visst gråtit hela tiden för att det är så hemskt. Fick visst bara 3 filtar i cellen och maten gick inte att äta.

Mycket klagomål från dessa fångar. Läste även i Aftonbladet att Kvinnliga fångar på fängelset i Sagsjön utanför Göteborg vill sola i bikini, men det ingår inte i "anstaltskläderna " och man tillåts inte att använda privata kläder.  Fångarna menar att det "särbehandlas" och blir "straffade" för sitt kön,  då de tvingas sola i sporttop och shorts. Detta har nu blivit ett mål för JämO.

Hur bra skall de ha det? Är inte fängelset menat som ett straff så att man kan "avtjäna sina synder"? Skulle man ha 5-stjärnigt på fängelsena och ha det lika bra som ute i samhället så skulle man knappast känna det som en uppoffring. Ja menar fänglelsematen kostar fortfarande mer per portion än skolmaten. För mig känns det ungefär som om man skulle göra ett bus som liten parvel och får som straff att gå in på rummet och äta glass...

Ja ja säger då det. Mitt råd är att försöka undvika att hamna där- då kan man sola på stranden- iförd bikini-  och äta vilken j-kla mat man vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback